Gepost op

Ruth rent blootsvoets 15k onverhard

Vandaag heeft Ruth blootsvoets de Grazy River Run gelopen in Gorichem, 15k, goed georganiseerd door Run2day, prachtige loop over grotendeels onverhard terrein. Langs de Waal en door de uiterwaarden, perfect voor barrevoeters, straatstenen, asfalt, ‘kinderkopjes’, strand, gras, schelpen, ivm herfst kastanjes, grind, platgetrapt riet, modder, heuveltjes, o ja & koeien dus poep, ha
De organisatie heeft Ruth van FeeTback-Amsterdam echt in het zonnetje gezet, ze vonden haar een beetje ‘Grazy’ maar wel stoer. Met dit prachtige weer kon het niet beter. Geen medaille na finish maar perfect enkelbandje.
Voor de finish hoorde ze een paar voeten op schoenen achter haar en dacht ‘maar dat laat ik me niet gebeuren’ dus nog even volle bak.
Vlak na haar finishte een dame op 5fingers en de 5k werd door een moeder en zoon gerend op Vivo-barefoot en Merrell.
Dit was een mooie voorbereiding voor de Trail du Barrage (29k) volgende week in België welke zij zal lopen op sandalen of 5f’s. Zal pittig worden en dus blij dat ze vandaag onderweg vogeltjes (zie www.sportrusten.nl) kon kijken en genieten. Goed gelet op de ademhaling en deze rustig gehouden door 10 min in te lopen met ademhalingsoefening en niet als een dolle te rennen tijdens de loop.
Volgend jaar is hij weer dus dan hopen we meer barrevoeters mee te krijgen !!!

FeeTback-Amsterdam
Blootsvoets rent Ruth van FeeTback-Amsterdam door de straten van Gorichem na een 15k Grazy River Run